Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Handbikevereniging Bocht 18 is in februari 2016 opgericht door een groep enthousiaste handbikers en (oud) deelnemers van de handbikebattle. Na deelname aan de handbikebattle bleven we met een aantal mensen gezamenlijk trainen, aangevuld met bekenden vanuit onze revalidatie. Om ons enthousiasme voor het handbiken te behouden, te verspreiden en in te spelen op maatschappelijke ontwikkelingen hebben we gemeend hiervoor een vereniging op te moeten richten. Onze leden komen vanuit een groot gebied om Nijmegen heen. We hopen in de toekomst qua ledenaantal te groeien en nieuwe activiteiten te ontwikkelen.

Om ons op Facebook te volgen, klik hier.